Mărimi mari la prețuri mici găsești numai la Fashion24!



         ,,Gras” e un cuvânt tabu în zilele noastre. ,,Dietă”, în schimb, este la modă. Și cu toate acestea, deși lumea pare a fi non-stop la cură de slăbire, numărul persoanelor supraponderale este în creștere. Se spune că frumusețea adevărată vine din interior, deci nu are de-a face cu kilogramele, ci cu sufletul. Dar poți să fii ,,grasă și frumoasă” în ziua de azi?

          Din punctul meu de vedere, obezitatea nu este o problemă de frumusețe, ci, în primul rând, una de sănătate. Sunt o mulțime de persoane supraponderale, chiar obeze, cu un chip frumos, trăsături plăcute, care îmbrăcate și machiate potrivit arată minunat. Se organizează chiar, de foarte mult timp, și concursuri Miss XXL, există bărbați care adoră femeile supraponderale. Asta cred eu că este adevărata problemă: nu se recunoaște faptul că toate acele kilograme în plus nu ne lipsesc deloc din frumusețe.



Fashion24 nu este un magazin specializat pe vânzarea de rochii XXL dar eu, de fiecare dată, aici am găsit cele mai frumoase și elegante rochii de seară sau pentru orice altă ocazie deosebită am căutat - rochii de nuntă, de club, de banchet, de revelion sau chiar rochii de zi cu modele deosebite. Pe site se găsesc diverse modele de rochii menite să se potrivească perfect pe siluetele frumoase ale doamnelor și domnișoarelor înzestrate cu forme generoase. 

Iată câteva modele de rochii de zi, cu mărimi mari, potrivite pentru a fi purtate la birou sau pentru rutina cotidiană. Toate rochiile au un croi lejer, oferind confort și o stare de bine în orice moment al zilei, aducând încredere și evidențiind personalitatea celor ce le poartă. Se observă că rochiile sunt astfel concepute pentru a evidenția toate formele corpului în cel mai plăcut mod, prin stofe fine și plăcute la atingere- primează dantela, mătasea, stofele fine și prețioase destinate să creeze ținute impecabile pentru orice eveniment, în orice moment al zilei. Bumbacul este stofa care transformă însă ținutele obișnuite de zi în adevărate apariții. Dantelele aplicate pe rochii aduc și ele un aer șic elegant ținutelor de zi.

         Alege Fashion24 și vei găsi cu siguranță rochița ideală în care-ți vei putea expune calitățile și te vei simți așa cum ești cu adevărat: sexy, elegantă și frumoasă!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog