Graviola- planta miraculoasă care vindecă cele mai grave boli


Graviola (guanabana) este un fruct tropical cu o aromă dulce-amăruie. Datorită proprietăților sale nutritive incredibile, aceasta a devenit unul dintre cele mai indicate alimente dacă vrei să îți îngrijești sănătatea. Specialiștii ne spun că graviola a fost cultivată încă din antichitate de multe popoare indigene ale celor două Americi. Acestea apreciau graviola datorită proprietăților sale nutritive și medicinaleÎn zilele noastre acest fruct delicios este cultivat în multe alte colțuri ale lumii, fiind un ingredient foarte apreciat în numeroase rețete, inclusiv în deserturi, dulciuri și smoothie-uri. Însă ceea ce mulți dintre noi poate nu știm este că graviola oferă anumite beneficii care ne pot îmbunătăți calitatea vieții. Dacă dorești să afli mai multe despre această plantă miraculoasă citește în continuare articolul!
Graviola pune cancerul la pământ!
Graviola, fructul verde și ţepos din copacul Guanabana, originar din America Centrală şi de Sud, are carnea albă şi foarte moale, cu seminţe mari şi negre. Aroma sa variază de la picant la foarte dulce. Graviola este o sursă naturală bogată de vitamina C, vitaminele din complexul B, şi fibre dietetice. Pulpa albă este consumată în mod direct sau este utilizată de obicei pentru a face băuturi, şerbet, dulciuri etc. De fapt, toate părțile acestui arbore sunt utilizate în medicina naturală la tropice, inclusiv coaja, rădăcinile, pulpa și semințele de fructe. În general, fructele și sucul de fructe sunt luate pentru viermi și paraziți, pentru febra rece, pentru a crește cantitatea de lapte după naștere, și ca un astringent pentru diaree și dizenterie. Semințele zdrobite sunt folosite împotriva paraziților interni și externi, viermi, rădăcinile sunt considerate sedative, antispastice și hipotensiv.
Interesul arătat acestui fruct se datorează, însă, efectelor sale puternic anti-cancerigene. Deși îi sunt atribuite mai multe proprietăți, cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra tumorilor. Graviola este un remediu dovedit împotriva oricărui tip de cancerUnul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, după mai multe teste de laborator efectuate începând din 1970 spune: ,,Graviola distruge celulele maligne din 12 tipuri tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar, de pancreas, etc…” 
Gustul Graviolei este plăcut și, desigur, nu produce efectele secundare ale chimioterapiei. Ceea ce este și mai uimitor este că acest tip de terapie cu extract de Graviola, distruge doar celulele canceroase maligne şi nu afectează celulele sănătoase.  De asemenea Graviola este un agent antimicrobian cu un spectru larg și este recomandat împotriva infecțiilor bacteriene și fungice, este eficient împotriva paraziţilor interni şi viermilor, reglează tensiunea arterială, este antidepresiv, combate stresul şi tulburările nervoase. Graviola are 82 de substanțe chimice Acetogenine diferite (în 10 tipuri distincte) care oferă un sprijin puternic în chimioterapie. În anul 1997 s-a descoperit că Acetogeninele din Graviola au o putere de 10.000 de ori mai mare decât Adriamycin (un medicament chimio terapeutic) şi au avut efecte citostatice excelente, rezultând distrugerea completă a cancerului de colon în toate testele efectuate. În alte trei studii independente s-a constatat că acetogenii au remarcabile calităţi de a bloca procesele enzimatice care au loc numai în membrana celulelor cancerigene. Graviola, în afară de a fi un adjuvant în tratamentul de plămâni, ficat, colon, pancreas, rinichi și stomac, de asemenea, este antibacterian, antiparazitar, antispasmodic, astringent, febrifug, hipotensiv, sedativ, vasodilatator si stomac.
Suplimentul alimentar GRAVIOLA STAR contine o asociere de plante foarte bogate în substanțe nutritive care susțin sănătatea, vitalitatea și echilibrul natural al organismului. Fructul de Graviola, prin compoziția sa, susține integritatea celulelelor și eliminarea din organism a celulelor anormale. Componentele antioxidante susțin organismul în protejarea celulelor față de stresul oxidativ, procesele degenerative și îmbătrânirea celulară prematură. Fitonutrienții susțin echilibrul și funcționarea normală a sistemului imunitar. Produsul contribuie la menținerea activității de detoxifiere a ficatului și a unui tranzit intestinal normal, care asigură eliminarea toxinelor din organism.

Contribuie la:

- Susținerea integrității celulelelor și la eliminarea din organism a celulelor anormale;
- Protejarea celulelor față de stresul oxidativ, reducând procesele degenerative și îmbătrânirea celulară prematură;
- Susține procesul de detoxifiere a ficatului;
- Echilibrează tranzitul intestinal, asigurănd eliminarea toxinelor din organism;
- Echilibrul și functionarea normala a sistemului imunitar.


Acum că știi care sunt beneficiile acestui fruct tropical minunat, nu ezita să îl incluzi în dieta ta zilnică. Suplimentul îl poți achiziționa de la Ayurmed.ro- un brand care comercializează numai produse naturale, de calitate, create la standarde europene pentru sănătatea și armonia întregii tale familii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog