Dacă vrei să asculți muzică de calitate alege AVmall!


AVmall- casa sunetului de calitate


AV Sound Company, prin magazinul online AVmall, a devenit, în mai puțin de patru ani de la înființare (2014), cea mai importnată interfață dintre clienți și produsele celor mai importante mărci HI-FI și HIGH-END din lume. AVmall a atins stadiul de expert în materie de sisteme audio, cabluri și conectică, mobilier și tratamente acustice din industria audio-video într-un timp așa de scurt printr-o abordare profesionistă, grijă pentru client, o consultanță la cele mai înalte standarde, o ofertă foarte variată și un portofoliu impresionant de mărci de prestigiu și, mai ales, o politică de prețuri fără concurență pe piața românească. AVmall oferă tuturor iubitorilor de tehnologie cele mai bune echipamente și componente audio video la prețuri accesibile, fără a sacrifica calitatea sau serviciile de vânzare. 

În acest moment AVmall este un ansamblu popular de produse, oferte și servicii din domeniul Hi-Fi și High-End în timp ce magazinul online reprezintă o vitrină cu cele mai multe repere din industria audio-video, oferind produse și servicii cu cel mai bun raport preț-calitate, oferind, în același timp, satisfacție tuturor clienților, descoperind exact nevoiele fiecărui utilizator, în cel mai scurt timp. 

AVmall.ro are ca obiect principal de activitate comercializarea produse electronice audio-video (boxe, boxe de exterior, soundbar, amplificatoare stereo și monobloc, amplificatoare de putere și integrate pe lămpi, receivere stereo și multicanal, convertoare digitale, amplificatoare de căsti, preamplificatoare stereo și multicanal în variante hibrid, solid state și tuburi, amplificatoare integrate, cabluri și conectică audio-video, management de cabluri, căști (in-ear, on-ear,over-ear), mobilier pentru echipamente audio (standuri, rack-uri, platforme izolatoare, produse antivibratie), produse pentru izolație fonica și tratament acustic, produse pentru DJ, fiind, astfel, dedicat persoanelor care doresc să cunoască cu adevarat care este componența/componentele necesară/e ca sistemul audio-video propriu să presteze performanța la cel mai înalt nivel de calitate, cât și persoanelor care doresc să își construiască unul nou! Au găsit de fiecare dată soluția perfectă pentru fiecare client/ potențial client, diferențiindu-se de concurență prin coerență, profesionalism, corectitudine, experiență, sinceritate, promtitudine. 

Totodată AVmall.ro oferă consultanță de specialitate în domeniul tratamentelor acustice, comercializând și o gamă de produse/echipamente care ne pot ajuta să transformăm spațiul de audiții într-un mediu acustic performant. 


Recunosc că n-aș fi putut să mă laud acum că știu atât de multe despre AVmall dacă ieri n-aș fi participat, alături de alți zeci de audiofili și pasionați de tehnologie, la unicul eveniment dedicat domeniului audio-video din România. Show-ul a avut loc în București, la Radisson Blu Hotel și aici am putut să testăm cele mai noi și avansate tehnologii din domeniul audio-video. Am asistat aici la o adevărată experiență multimedia și am salutat cu toții prezența celor mai importanți jucători de profil de pe piața de profil. Aceștia au prezentat produsele și sistemele inovative într-un spațiu exclusivist, dedicat în special pasionaților de sisteme și soluții audio-video și principalilor producători și distribuitori de sisteme hi-fi audio-video. Împărtășindu-ne din experiența acumulată, ne-au oferit consultanță tehnică de specialitate, detalii și sugestii tehnice pentru achiziționarea unui/unor produse optime sistemului pe care îl avem sau pe care urmează să-l achiziționăm. Orice întrebare a fost o provocare pentru organizatori iar răspunsurile au fost, de fiecare dată, pe măsura așteptărilor. A fost o experiență deosebită, interesantă, antrenantă, într-un mediu inedit; în primul rând datorită oamenilor pe care i-am cunoscut și în al doilea rând pentru locația aleasă, inedită prin simplitate și dedicație.


Țineți minte! Numai la AVmall vom putea găsi echipamentele audio-video de care avem nevoie, consultanță dar, mai ales, prețuri întotdeauna competitive.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog