Câteva sfaturi pentru a fi mai feminină




Nu mai avem timp pentru noi! Din cauza multor probleme de rezolvat la serviciu, treburilor casnice, a copiilor pe care trebuie să-i îngrijească, multe femei au uitat să fie feminine, să-și arate frumusețea interioară și exterioară și să se simtă bine în pielea lor. În zilele noastre femeia a schimbat rolurile cu bărbatul ei, atât acasă cât și pe stradă. Bărbatul, în schimb, devine din ce în ce mai feminin și inutil. Feminismul este un curent ce încurajează un comportament masculinizat al femeii dar, în același timp, îl pune într-o situație destul de jenantă pe bărbat. Cu toate acestea, toate femeile își doresc și trebuie să fie cât mai feminine iar bărbatul cât mai ,,bărbat”. Pe asta se bazează dezvoltarea normală a unei familii, care până la urmă, este baza viitorului. 

Descoperă-ți feminitatea cu îndrăzneală, asta este menirea femeii!


Multor femei le este teamă să-și arate feminitatea, fie că sunt mame și au uitat ce înseamnă să fie atractive și senzuale, fie că le este rușine de anumite aspecte fizice sau sunt frustrate din cauza faptului că nu încadrează în acele standarde feminine promovate de media. Toate doamnele ar trebui să știe că feminitatea zace adânc în fiecare dintre ele și doar așteaptă să fie scoasă la iveală, cu puțină îndrăzneală. 

Sânii reprezintă echivalentul feminității și al frumuseții oricărei femei. Ei reprezintă polul pozitiv al energiei feminine... locul unde se găsește iubire, acceptare, compasiune, prezență, alinare. E punctul hrănitor al unei femei atât fizic cât și emoțional. Atunci când vrem să alinăm durerea, să oferim iubire, îi strângem la piept. Putem spune că sânii trăiesc în același ritm cu viața emoțională și erotică a femeii. Tocmai de aceea, starea noastră sufletească influențează tonusul sânilor și chiar forma lor. La nivelul lor se reflectă atât stările de fericire pe care le trăim, cât și emoțiile negative atunci când avem parte de ele.

Unele femei își resping sânii pentru că sunt prea mici sau prea lăsați în timp ce altele sunt mândre de sânii lor mai ales când aceștia atrag atenția celor din jur. Într-adevăr, sânii mari, frumoși și fermi exprimă și o stare puternică de feminitate. Trăim într-o perioadă în care multe femei doresc să își modifice dimensiunea sau forma sânilor, majoritatea, însă, și-ar dori o mărire cât mai semnificativă. Din fericire pentru persoanele care-și doresc acest lucru fără să cheltuie o avere și fără să-și pună sănătatea în pericol prin operații chinuitoare, există anumite remedii naturiste care ajută la creșterea dimensiunii sânilor.

Întărește caracterele feminității prin tratamente naturiste


Nu trebuie să uităm că femeile se nasc femei, dar feminitatea trebuie păstrată și cultivată întreaga viață. Tratamentele naturiste subliniază toate trăsăturile care țin de feminitate. Modelarea sânilor, păstrarea echilibrului hormonal care face ca femeia să nu aibă păr în exces pe corp, să nu aibă vocea groasă, să nu dea senzația de masculinitate; sunt aspecte importante care influențează viața în cele mai variate moduri și toate țin de caracterele feminității. 

Iată câteva remedii simple care te vor ajuta să te bucuri se sâni mai mari fără să apelezi la cuțit.

* Consumă multe alimente bogate în proteine - Hormonii numiți estrogen și progesteron joacă un rol important în determinarea mărimii sânilor. Dacă vrei un bust mai proeminent este important să te asiguri că produci cantități suficiente din acesti hormoni. Includerea proteinelor în dietă este o idee minunată deoarece nutrienții ajută la producția normală de hormoni. Pieptul de pui, năutul, fasolea și peștele sunt surse minunate de proteine, ține minte!

* Consumă alimente care ajută la o mai bună circulație a sângelui - Îmbunătățirea circulației sângelui te ajută să ai un corp de invidiat deoarece ajută la distribuirea nutrienților, oxigenului și hormonilor de care au nevoie sânii tăi pentru a crește. Alimentele cunoscute pentru faptul că îmbunătățesc circulația sângelui sunt: usturoiul, ciocolata neagră, semințele de floarea soarelui, ghimbirul, fructele citrice, ginko biloba, fructele goji, fulgii de ovăz, ardeii grași, sparanghelul, avocado și pepenele roșu. Folosește-le în alimentația ta cât mai des pentru a avea sâni extrem de frumoși!

* Folosește Feminine Touch pentru un bust frumos - E firesc ca orice femeie să își dorească să fie frumoasă, să aibă încredere în ea și să fie admirată. Starea ei psihică depinde, însă, de echilibrul hormonal, care determină aspectul fizic în general și aspectul și dimensiunea sânilor, în special. Ayurveda, medicina tradițională indiană, oferă soluții naturale, recomandându-ne suplimentul alimentar FEMININE TOUCH. Acest produs 100% natural conține un amestec de plante renumite pentru aportul optim de fitohormoni, ce mențin structura, elasticitatea și dimensiunea sânilor în mod armonios. Fitonutrientii din plante au efect regenerant și tonic asupra aparatului genital feminin, susținând echilibrul hormonal, desfășurarea normală a funcțiilor sexuale și menținerea echilibrului psihic al femeii pe termen lung. Contribuie la o bună funcționare a glandelor mamare în special în perioada de lactație cu menținerea cantității și calității laptelui. FEMININE TOUCH sprijină desfășurarea normală a proceselor digestive și a celor responsabile de eliminarea apei din organism. 

* Fermitate și finețe pentru bustul tău - Breast Up Cream Pentru că bustul reprezintă zona feminină pe care o vrei mereu plină de sex appeal și lucrul acesta nu depinde numai de moștenirea genetică, ai grijă să-i acorzi zilnic atenția care i se cuvine: o cremă sau loțiune specială, puțin masaj și sânii vor arăta categoric mai atrăgători. Gelurile și cremele pentru bust conțin de obicei extracte vegetale eficiente, care acționează imediat după absorbția în piele. Ameliorează vizibil aspectul de piele fără tonus, netezesc, dau elesticitate și hidratează. Vă recomand cu încredere cremă 100% naturală care are ca efect creșterea sânilor - BREAST UP CREAM.  E singurul produs care și face ceea ce spune: menține fermitatea bustului și a decolteului, îmbunatățește tonusul și elasticitatea pielii sânilor, acționând ca un suport natural pentru îngrijirea bustului, asigură toate elementele necesare unei bune funcționări a glandelor mamare. Această cremă conține uleiuri esentiale și extracte din plante cu fitohormoni estrogenici naturali, care ajută la echilibrarea nivelului hormonal și susține o creștere sănătoasă a țesuturilor sânilor. Crema ajută la remodelarea sânilor în mod natural, favorizează regenerarea fibrelor de colagen și elastină, responsabile pentru fermitatea, elasticitatea și catifelarea pielii. Breast Up Cream este utilă în mod special după sarcină, în timpul sau după perioada de alăptare. Este un antioxidant ce are menirea de a proteja celulele de deteriorarea oxidativă a radicalilor liberi și de a susține hidratarea pielii și regenerarea celulară, cu un real efect de anti-îmbătrânire.

O minimă îngrijire exterioară face minuni, așa că nu mai ezita să te bucuri de feminitatea din tine - Vestimentația feminină este necesară pentru evidențierea clară a feminității. Trebuie să scapi de pantaloni, chiar dacă sunt atât de comozi! Caută fuste și rochii care să se potrivească formleor tale. Nu uita că pantofii cu toc te pun în evidență imediat iar o vestimentație potrivită stilului tău te va face remarcată în orice peisaj.

Nu uita, chiar și cei mai frumoși sâni au nevoie de întreținere! Ai grijă de sănătatea lor, alege numai produse 100% naturale!



Comentarii

Postări populare de pe acest blog