Allview - unul din brand-urile mele preferate





Allview este unul dintre cele mai cunoscute branduri românești în ceea ce privește piața de smartphone-uri și tablete. Foarte mulți români fac deseori căutări pe Google după termenul ,,păreri Allview” și m-am gândit că ar fi bine să vă spun și părerea mea despre această companie și, mai ales, despre produsele pe care le comercializează.

Allview a luat naștere în Brașov, în anul 2004. Această companie a activat mereu pe piața de electronice, însă abia în 2010 a început să fie cunoscută și îndrăgită datorită produselor pe care le comercializează. Astfel, în anul de cotitură 2010, brașovenii au fost primii care au adus pe piața românească o tabletă sub brand propriu. Aceeași performanță au înregistrat-o în 2011, cu primul smartphone lansat sub brand propriu și în luna octombrie a acestui an când a intrat pe piața televizoarelor, anunțând și semnarea contractului cu Google™ pentru lansarea propriilor Tv-uri cu Android. 

După cum se observă, Allview a evoluat foarte mult în ultimii ani. Compania oferă produse divrese, cu dotări și performanțe de top, reușind să se impună cu succes și în scurt timp, celorlalte branduri românești și contribuind la dezvoltarea sectorului tehnologic din România. După părerea mea, cei de la Allview sunt un exemplu de succes pe piața din România și nu numai, pentru că au reușit să devină într-un timp relativ scurt, un nume foarte îndrăgit pe piața din România, în condițiile în care nu sunt singurii care practică acest model de business.

Allbook Y- un nou hibrid laptop-tabletă de la Allview

Despre Allbook Y am aflat prima dată dintr-un articol scris de Blogatu.ro în care ne anunța de apariția unui teaser postat online, prin intermediul căruia se anunța intrarea brandului Allview pe piața tabletelor hibrid.

Allbook Y este un hibrid tabletă-laptop ce permite rotirea la 360 de grade a ecranului. Este construit dintr-un metal ce oferă rezistență sporită la șocuri și costă în jur de 1499 lei fără SSD, 1799 lei cu SSD de 120 GB și 1999 lei cu SSD de 250 GB. Are display tactil IPs LCD de 11,6 inch cu rezoluție 1920x1080 pixeli, format 16:9 flip&fold, procesor Intel Celeron N3350 de tip dual-core tactat la 1,1 GHz, 4 GB memorie RAM de tip DDR3, 64GB stocare flash + SSD de 120 sau 250 GB, dar suportă SSD până la 1 TB, cu Windows 10 Home Edition, Wi-Fi ac, bletooth 4.0, miniHDMI, 2xUSB 3.0, cameră web integrată de 2 Megapixeli, jack de 3,5 de mm., baterie de 3500 mAh, 1.23 kg și dimensiuni de 281,4 x 192,7 x 15,5 mm.


Aștept cu nerăbdare un review și la Allbook Y (puteți urmări, ca exemplu, unboxing-ul pentru Allview Allbook Lpe canalul de Youtube al lui Blogatu, pentru a-mi face o părere exactă și extrem de corectă despre acest produs. Dacă te vei abona la acest canal poți fi și tu la curent cu cele mai noi review-uri și unboxing-uri realizate de Blogatu. Numai așa vei vedea dacă produsul pe care-l dorești ți se potrivește cu adevărat sau nu.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog