Linistress - leacul perfect pentru liniștea ta!




În ultimii ani, stresul a devenit unul dintre cei mai nocivi factori de agresiune a organismului uman, fiind considerat chiar mai periculos decât colesterolul. În majoritatea cazurilor, stresul poate avea urmări grave asupra fizicului și psihicului. Persoanele supuse unei stări constante de stres sunt predispuse la boli cardiace sau hipertensiune. De asemenea, stresul este de vina și pentru problemele de digestie, pentru insomnii, ulcer gastric sau disfuncții erectile, pentru diabet, și chiar pentru infertilitate. Stresul joacă un rol important și în apariția acneei, psoriazisului sau eczemelor. Totuși, ce este stresant pentru o persoană nu este valabil și pentru ceilalți. Diferența stă în modul în care fiecare percepe anumite evenimente din timpul vieții. Specialiștii consideră că personalitatea joacă un rol foarte important în perceperea stresului. O mulțime de factori sociali, biologici, psihologici sau de comportament determină caracterul unei persoane. 

Așa cum fiecare om este unic, același lucru se întâmplă și cu impactul stresului asupra fiecăruia dintre noi. Trăirile negative și angoasa provocate de această experiență intensă pot avea efecte diferite de la o persoană la cealaltă, în funcție de rezistența psihică, starea de sănătate și temperamentul acestora. De pildă, plata facturilor poate furniza o doză foarte mare de stres asupra unui grup de oameni și să nu fie percepută ca o problemă majoră pentru altul.

Stresul este constituit, de fapt, dintr-un cumul de factori externi și interni, care afectează echilibrul fizic și psihic al fiecărui individ. Din pricina abundentei stresului în stilul de viață modern, acesta este considerat a fi o experiență negativă. Din punct de vedere biologic, însă, stresul poate fi o stare neutră, negativă sau chiar pozitivă. Complexitatea stresului este cea care a dat naștere mai multor mituri despre această experiență firească, al căror adevăruri ne pot ajuta să ne redobândim controlul asupra stării noastre de sănătate în general. Însă, indiferent de solicitările care apar în viața noastră, combaterea stresului este posibilă. Trebuie doar să descoperim rădăcina din spatele acestuia, să știm ce efecte are asupra corpului nostru și cum ne putem apăra.

Linistress- o gamă sigură și eficientă pentru liniștea ta


LINISTRESS® este un supliment alimentar recomandat în perioade stresante, stări de agitație, neliniște, iritabilitate, surmenaj etc. Particularitățile componentelor bioactive din extractele vegetale pe care le conține, asigura și favorizează instalarea unei stări de calm și de relaxare generală a organismului, utile atât pe parcursul zilei, cât și seara, pentru un somn ușor, odihnitor, fără întreruperi.

Linistress capsule este o combinație de componente naturale de origine vegetală care își completează reciproc proprietățile de calmare, cu rezultate foarte bune în ameliorarea stărilor de agitație, neliniște, iritabilitate și stres. Favorizează starea de bine a organismului și îl revigorează, inducând un somn ușor și odihnitor. Cele patru componente active naturale își potențează reciproc acțiunea: extractul de valeriana, extractul de hamei, extractul de floarea-pasiunii și extractul de roiniță. Extractul de valeriană are efect calmant asupra sistemului nervos, fiind util în perioadele de stres intens. Are proprietatea de a reduce intensitatea stărilor de agitație, reglează palpitațiile inimii și produce un somn liniștitor, de durată. Extractul de hamei este utilizat cu rezultate foarte bune în ameliorarea tulburărilor de somn, a stărilor de iritabilitate și de hiperexcitabilitate nervoasă care apar pe fond de stres. Extractul de floarea-pasiunii este folosit pentru ameliorarea stresului și obținerea unui somn liniștit, în special la persoanele care au un somn agitat sau care adorm cu dificultate din cauza tensiunii psihice acumulate. Extractul de roiniță este un foarte bun calmant nervos, fiind recomandat pentru ameliorarea durerilor de cap apărute pe fond de stres și oboseală, precum și în perioadele de suprasolicitare intelectuală. Are proprietăți calmante, reconfortante și fortifiante asupra organismului.

Beneficii:

Administrare usoară, cu efecte immediate. Ingrediente natural. Cum functioneaza Linistress?
Efecte benefice in stari de tensiune emotionala, pentru diminuarea stresului din viata de zi cu zi. Prin cele 4 ingrediente naturale ale sale, Linistress induce calm, relaxare si siguranta de sine in cele mai stresante perioade. Extractul de Floarea Pasiunii ajuta organismul in starile de anxietate, de stres insotite de incordare musculara sau in cele de iritabilitate nervoasa. Extractul de Hamei are efect tonic, fiind recomandat pentru mentinerea sanatatii psihice.

Contine: Radacini de Valeriana, 70 mgFlori de Floarea-pasiunii, 40 mgConuri de Hamei, 25 mgFlori de Roinita 25 mg. LINISTRESS capsule este un produs recomandat in perioade stresante si in stari de tensiune emotionala (agitatie, neliniste, iritabilitate), surmenaj etc. Particularitatile componentelor bioactive din extractele vegetale, asociate intr-un singur produs, asigura si favorizeaza instalarea unei stari de liniste si de relaxare generala a organismului, necesare atat pe parcursul zilei, cat si seara, pentru un somn usor, odihnitor, neintrerupt.

Mod de administrare:
Portia zilnica recomandata (pentru adulti, adolescenti si copii peste 12 ani): cate 1 capsula de 3 ori pe zi.
1-2 capsule, cu o jumatate de ora inainte de culcare (pentru a favoriza somnul). Capsulele se inghit intregi, cu o cantitate suficienta de apa. 

Controlarea  stresului este o modalitate eficientă de tratament în care pot fi incluse componente farmacologice și non-farmacologice. Stresul poate fi controlat și prin căutarea de sprijin și suport din partea persoanelor iubite, prin exerciții fizice regulate, meditație(yoga) sau alte tehnici de relaxare, prin pauze de odihnă și relaxare și învățarea de noi strategii de adaptare pentru a crea predictibilitate în viața noastră. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog