Reîncărcați-vă cartela în 2 pași simpli cu Re-încărcare.ro!





Spuneți adio drumurilor la ghișee sau proceduri greoaie de reîncarcare a cartelei! Serviciul de reîncărcare online oferit de Re-încărcare.ro a fost creat special pentru a ne bucura de un serviciu profesionist, simplu, rapid și sigur, în același timp. Cu Re-încărcare.ro puteți să încărcați orice număr, al vostru, al membrilor familiei sau al prietenilor- indiferent unde vă aflați și aveți acces la internet. Este de departe cea mai rapidă și ieftină soluție de reîncarcare de pe piața din România.

Cum puteți reîncărca?


1. Pentru a reîncărca online, nu trebuie decât să accesați prima pagină a site-ului Re-încărcare.ro, să selectați rețeaua de telefonie (Vodafone, Orange, Telekom-fost Cosmote), să alegeți pachetul și tipul de reîncărcare, să introduceți numărul de telefon pe care dorești să faceți reîncărcarea, email-ul, să bifați mini-căsuța cu "Accept termenii si conditiile" și să apăsați butonul verde "re-încărcare". Veți fi redirecționat, apoi, pe pagina de confirmare reîncărcare online Orange, Vodafone sau Telekom. Această pagină conține toate datele comenzii: număr de telefon, adresa de mail, operatorul de telefonie ales, valoarea pe care ați ales-o pentru reîncărcare și tipurile setate. În partea dreaptă aveți și o listă cu bonusurile pe care le veți primi în urma reîncărcării cartelei. 

2.Pentru a trece la efectuarea plății pentru reîncărcare cartela Orange, Vodafone sau Telekom, va trebui să apăsați butonul verde ,,Plătește securizat”. După apăsare, veți fi redirecționat pe pagina procesatorului de plăți (PayU- una din cele mai importante și sigure companii de procesare plăți). Această pagină va trebui completată cu datele de facturare, alegând modalitatea de plată pe care o preferați: Visa/MasterCard/Eurocard; ING HomePay; Click 24 Banking BCR sau BT24 - Internet Banking Banca Transilvania. Completați detaliile cardului bancar și datele personale de identificare pentru efectuarea tranzacției solicitate. Aceste date sunt criptate și stocate pe medii electronice securizate de către procesatorul de plăți online și vor fi utilizate exclusiv în scopul confirmării plății și pentru transmiterea oricărei informații ulterioare în legătură cu plata efectuată sau cu serviciul de telefonie furnizat în vederea derulării în condiții optime a tranzacției și a serviciilor de reîncarcare electronică a creditului. Dați click, apoi, pe ,,Pasul următor” și finalizați comanda. Imediat după efectuarea platii, creditul va fi alocat pe numărul de telefon pe care l-ați specificat iar comanda va fi activată instant.

REȚINEȚI: Tot procesul de selecție, plata și primirea creditului durează între 2-3 minute. 


Toate informațiile pe care le veți introduce sunt protejate la cele mai înalte standarde de securitate. Toată comunicarea se realizează encriptat, datele introduse fiind la orice moment în siguranță. Re-încărcare.ro nu stocheaza datele de card la nici un moment.

De ce este avantajos să utilizati această platformă de reîncarcare online:

* Accesibilitate
Serviciul de reîncarcare credit prepay este disponibil 24 de ore din 24 astfel încat, indiferent că doriți să vă încărcați telefonul cu credit la ora 12 noaptea sau la ora 5 dimineata, site-ul Re-încarcare.ro este întotdeauna disponibil.

* Siguranță 
Plata se efectuează într-un mediu sigur prin intermediul sistemului de plăți securizate, astfel încât nu există riscul de furt sau de pierdere a creditului.

* Comoditate
Vă puteți reîncarca telefonul cu credit indiferent că sunteți acasă, în metrou sau la munte. Serviciul acesta este accesibil de oriunde, astfel încât nu va fi nevoie să vă deplasați inutil.

* Rapiditate
Serviciul oferit de Re-încărcare.ro este printre cele mai rapide servicii de profil. Tranzacția se solutionează în mod automat, iar în maxim câteva minute procesul este finalizat.




Încarcă direct aici: reîncărcare cartelă Orange, încărcare Vodafone sau Telekom.





Comentarii

Postări populare de pe acest blog