Elegante și frumoase iarna


Deși temperaturile sunt foarte scăzute, femeile nu vor renunța niciodată la stil și confort, pentru că le pot avea pe ambele îmbrăcând rochițe tricotate, călduroase, super șic. Cum tricotajele au fost nelipsite din cadrul prezentărilor de pe podiumurile de modă din ultimii ani, nu mă miră mirajul creat în jurul rochiței tricotate de iarnă. 


Îndrăznește și tu să experimentezi cu diferite culori dacă mizezi pe-o rochiță tricotată în această iarnă. E adevărat că nu poți da greș cu clasicul negru, dar cu siguranță ținuta ta va avea nevoie de-o pată de culoare. Alege culori pastelate sau culori puternice, populare. Fă o alegere isteață care va da un plus de culoare ținutei tale. 
DyFashion.ro ne prezintă zeci de modele de rochii tricotate, rochii office dar și rochii de seara, pentru sezonul rece, tocmai bune pentru a ne completa garderoba chiar acum. Putem, astfel, să fim elegante și frumoase chiar dacă termometrele arată temperaturi sub zero grade. Rochiile tricotate sunt șic și versatile și dacă alegi acest magazin online, cu siguranță nu-ți vor pune vreo problemă de cromatică în alegerea ținutei ideale. Vei fi uimită de diversitatea texturilor, a croiurilor și a culorilor. Am găsit aici țesături groase, cu textura în relief și, la polul opus, țesături delicate, subțiri, aproape transparente, care nu încarcă inutil silueta; croiuri mulate pe corp și croiuri largi, lejere pe care să le poți purta peste o pereche de jeanși. 
Cel mai mult îmi place că aici am găsit o cromatică foarte variată iar prețul diferă în funcție de fiecare model în parte, modelându-se pe orice buget. 
Tu de unde îți cumperi rochițele de iarnă?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog